Hoofdpagina / België / Campings / Met Grote Speeltuin

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Sterk aanbevolen - VIP accommodatie
Motorhome (verhuur) (Gent, Oost-Vlaanderen)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.motorhomegent.be
Telefoon: 0498/263990
 
Stel je voor om te ontwaken midden in de Duitse bossen, aan een verlaten strand in Spanje, naast een kasteel in Frankrijk, aan een Fjord in Noorwegen of gewoon wakker te worden in de Ardennen of aan onze kust, heerlijk warm te kunnen douchen en lekker ontbijt te nemen. Je stapt naar buiten en bent in volle natuur.

Onze motorhomes zijn uitermate geschikt voor het beoefenen van diverse outdoor- en sportactiviteiten. In de grote garage kun je al je uitrusting vlotjes opbergen.

Met de gratis reisbijstand in gans Europa, is een zorgeloze vakantie gegarandeerd.

Deze luxe kan voor een eerlijke prijs ook de jouwe zijn met onze volledig uitgeruste Motorhome Giottiline Therry T45 alkoof.

Onze motorhomes hebben 5 of 6 zitplaatsen, kunnen bestuurd worden met een gewoon rijbewijs B, zijn wintervast en de luxe uitrusting is gratis inbegrepen.

U hoeft enkel uw zakgeld te voorzien, te starten en te genieten. Werkelijk alle comfort is reeds voorzien, u verliest dus bij ons geen (vakantie) tijd door het organiseren en overladen van uw benodigdheden.

J. Goethals - zaakvoerder bvba Motorhome Gent - 0498/263990

http://www.motorhomegent.be »

 

 

 


Met Grote Speeltuin

 
Titel
Motorhome (verhuur) (Gent, Oost-Vlaanderen) Stel je voor om te ontwaken midden in de Duitse bossen, aan een verlaten strand in Spanje, naast een kasteel in Frankrijk, aan een Fjord in Noorwegen of gewoon wakker te worden in de Ardennen of aan onze kust, heerlijk warm te kunnen douchen en lekker ont...