Hoofdpagina / ItaliŽ / Chambres D'hotes / Kindvriendelijk

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Agriturismo Toscane ItaliŽ (Aulla, Toscane)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.agriturismocasalina.it/hotel_italie_5.html
Telefoon: 0585982024
 


Farm Casalina, Aulla, Lunigiana, Massa, Toscane, Italie, in de buurt Pallerone, Fivizzano, Fosdyke, Equi Terme, Pontremoli, en de zee van Lerici Levanto, Cinque Terre, in Riomaggiore, Corniglia, Manarola, Vernazza, Monterosso en Versilia. Certified Organic, zwembad, rivier.

Ligt in de glooiende heuvels van Lunigiana, op korte afstand van het kasteel van Malaspina Fosdyke, ongeveer 15 km, en de prachtige grotten van Equi Terme ongeveer 30 km, is de 'Casalina boerderij, boerderij boerderij, uitdrukking van de unieke en uitzonderlijke millienaria Lunigiana landelijke traditie. De woning is beplant met wijnstokken, tarwe, groenten, boomgaarden en landbouwgrond voor voedselproductie voor alle `kudde schapen, ganzen, kippen, fazanten, konijnen, eenden, parelhoenders en andere boerderijdieren.

Moet ook worden gewezen op de drie paar mooie pauwen en onze mascotte Pedro, een prachtige papegaai Ara ararauna race. Aan de voorzijde van de graat naar , boerderij in de buurt Gorasco, een klein gehucht in de stad Batesville, zijn de eeuwenoude olijfboom van onze fabrieken, waardoor we een mooie biologische olie te produceren. AlleCasalina boerderij kunt u heerlijk ontspannen in de schaduw van kastanjebomen, tussen de glooiende heuvels Apuaanse, leuk om de heerlijke wilde paddestoelen te proberen, of gewoon een verblijf in een boerderij, de tuin gewijd aan de zon, het zwembad genieten van een prachtig uitzicht op de Alpen Apuaanse. Entertainment, de natuur en rust, dit is het trio dat onze appartementen kenmerkt.

Het bedrijf in feite is gevestigd in een context van maximale rust en stilte, waar de enige geluiden die je hoort zijn die van de natuur en biedt de mogelijkheid om hele dagen` voor de gezondheid, het welzijn en de lucht schoon te leren, ondergedompeld de groene Lunigiana. Het uitzicht op de Apuaanse Alpen kunt u genieten vanaf de veranda van het restaurant, met een bepaald inzicht in de "slapende" en terwijl in de zomer kunt u wandelen te voet naar de stroom Bardine waar u kunt zwemmen, vissen of gewoon lekker zonnen en een Picnik te bereiken in de open lucht, in de winter bereikt u nabijgelegen meren en ski-resorts van Cerreto Zum nullen.

Onze familie zal u van harte welkom met warmte en sympathie je herontdekken van de geneugten van het gehemelte, dankzij de heerlijke delicatessen van de eigenaar, altijd dol op culinaire kunst die hij zelf gewijd met tientallen jaren ervaring en professionaliteit.

 

 

 


Kindvriendelijk

 
Titel
Dinsdag 21 Februari 2012
Agriturismo La Vallata (Fratticiola Selvatica [Perugia], UmbriŽ) Agriturismo La Vallata La Vallata, ťchte vakanties sinds 2003! Wat ooit begon als een droom is nu voor velen een 2de thuis! Jaar na jaar hebben we geprobeerd er voor iedereen een echte vakantie van te maken en trachtten we kleine en grote inspanningen te doen om het voor onze ...
Donderdag 09 Februari 2012
Agriturismo Toscane ItaliŽ (Aulla, Toscane) Agriturismo Toscane ItaliŽ Farm Casalina, Aulla, Lunigiana, Massa, Toscane, Italie, in de buurt Pallerone, Fivizzano, Fosdyke, Equi Terme, Pontremoli, en de zee van Lerici Levanto, Cinque Terre, in Riomaggiore, Corniglia, Manarola, Vernazza, Monterosso en Versilia. Certified Org...