Hoofdpagina / Portugal / Campings / Op Het Platteland

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Relaxen in het groene hart van Portugal (Ponte das Três Entradas, Centraal Portugal)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.pontedas3entradas.com
Telefoon: (00351) 238670050
 
De camping ligt aan de voet van de Serra da Estrela, met de hoogste top van Portugal, de Torre. Langs de camping stroomt de rivier de Alva, waarin gezwommen kan worden. Er zijn veel mogelijkheden voor activiteiten: wandelen, fietsen, kanoën, kayakken op de Mondego, auto- en motortochten.

In het dorpje zijn 2 restaurants en achter de camping is een mini-mercado, met ruime keuze! We hebben een bar met terras en uitzicht op de rivier. In het hoogseizoen serveren we ook maaltijden en is er op zaterdag een BBQ-avond.

U kunt hier kamperen, maar ook een bungalow, appartement of volledig ingerichte tent huren. Er is een zwembad op de camping en een speelplaats voor de kleintjes.

 

 

 


Op Het Platteland

 
Titel
Zondag 18 December 2011
Relaxen in het groene hart van Portugal (Ponte das Três Entradas, Centraal Portugal) Relaxen in het groene hart van Portugal De camping ligt aan de voet van de Serra da Estrela, met de hoogste top van Portugal, de Torre. Langs de camping stroomt de rivier de Alva, waarin gezwommen kan worden. Er zijn veel mogelijkheden voor activiteiten: wandelen, fietsen, kanoën, kayakken op d...