Hoofdpagina / Spanje / Last Minutes / Last Minutes - Chambres D'hotes

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Prachtige vakantie voor gans de familie (Alora/Malaga, Andalusië)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Centraal gelegen in Andalusië en dicht bij het witte dorpje Alora heeft B&B Casa Domingo niet alleen veel troeven voor culturele uitstapjes maar ook de omgeving leent zich voor zon, zee, sport en ontspanning.

De B&B Casa Domingo is tevens toeristische dienst (Punto de Informacion Turistico) van de streek en de eigenaars kunnen dus heel wat tips geven zodat zelfs gasten die een maand bij hen zouden verblijven nog steeds niet alles kunnen doen wat hen wordt aangeboden.

Een schitterende tuin, uniek panoramisch uitzicht, ruim zwembad, tennisbaan en vele terrasjes maken de locatie tot een pareltje.

 

 

 


Last Minutes - Chambres D'hotes

 
Titel
Vrijdag 22 Juni 2012
Prachtige vakantie voor gans de familie (Alora/Malaga, Andalusië) Prachtige vakantie voor gans de familie Centraal gelegen in Andalusië en dicht bij het witte dorpje Alora heeft B&B Casa Domingo niet alleen veel troeven voor culturele uitstapjes maar ook de omgeving leent zich voor zon, zee, sport en ontspanning. De B&B Casa Domingo is tevens toeri...
Lastminute aanbieding B&B Casa Agradable, Arenas, Málaga (Arenas, Andalusië, Spanje, Andalusië) Lastminute aanbieding B&B Casa Agradable, Arenas, Málaga Boek nu voor een verblijf van minimaal 5 overnachtingen tussen 28 juni en 12 juli 2012 en ontvang een korting van 10% op uw verblijfskosten! Profiteer niet alleen van het weer maar ook van deze mooie aanbieding.