Hoofdpagina / Bali / Last Minutes / Last Minutes - Villa's

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Sterk aanbevolen - VIP accommodatie
25% korting op Bali Villa Shanti,6-8 pers. luxe prive vakantiehuis aan zee (Indonesie Bali Lovina, Bali)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Voor een zonvakantie in een luxe prive villa met zwembad direct aan het strand en omgeven door rijstvelden en wijngaarden.

Nu van 21 augustus tot 9 september met 25 % korting op de prijzen genoemd op de website.

6 personeelsleden zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen op dit tropische eiland. Villa Shanti is landelijk gelegen op slechts 6 minuten rijden van het toeristische plaatsje Lovina. Dit vakantiehuis is compleet ingericht. Op het ruime perceel van 3000 m2 staat een massage huisje in Timor stijl aan zee. De tropische tuin heeft naast verschillende exotische fruitbomen ook vele tropische bloemen en is een paradijs voor vlinders en vogels.

Een uitstekende locatie op even helemaal tot rust te komen en een goede uitvalbasis voor de vele bezienswaardigheden in de buurt.

www.bali-beach-villa.com

 

 

 


Last Minutes - Villa's

 
Titel
25% korting op Bali Villa Shanti,6-8 pers. luxe prive vakantiehuis aan zee (Indonesie Bali Lovina, Bali) Voor een zonvakantie in een luxe prive villa met zwembad direct aan het strand en omgeven door rijstvelden en wijngaarden. Nu van 21 augustus tot 9 september met 25 % korting op de prijzen genoemd op de website. 6 personeelsleden zullen er alles a...