Hoofdpagina / België / Luik / Chambres D'hotes / Kindvriendelijk

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Overnachten in Stavelot /familiekamer (Stavelot)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.ardennenvertier.be
 

Overnachten in Maison des Ardennes te Stavelot...Aan de wandelroute GR5...Aan de beruchte fietsafdaling de Stockeu... 3 km van het circuit Spa-Francorchamps... 6 km van Plopsacoo (zie familiekamer)... 1 km. van het fietspad de RAVel.

Route de Somagne 2 4970 Stavelot Tel: 0032 80 64 71 46 Mobiel: 0032 48 77 62 951

Rustig en met uitzicht over het historische stadtje Stavelot staat onze gasterij, waar U van harte welkom bent. Het juiste adres voor overnachtingen tijdens een bezoek aan het circuit van Spa-Francorchamps. Wij bevinden ons 3 km. vanaf de 2e ingang en 5 km. vanaf de hoofdingang.

Ook het juiste adres voor het overnachten met uw kinderen bij een bezoek aan het kinderpark Plopsacoo bij de watervallen van Coo, op 6 km vanaf Stavelot. Bekijk familiekamer.

GR5 Het lange, bekende wandelpad van Hoek van Holland naar Nice. Ons huis staat pal langs deze GR5, het traject Maastricht - Spa - Diekirch ( in het boekje pag. 88). Om precies te zijn aan het eind van de wandelroute Spa-Stavelot richting Vielsalm. Op de foto hierboven loopt de GR5 rechts van ons huis. U vindt bij ons een heerlijk bed om de volgende dag met lunchpakketje weer uitgerust verder te gaan.

Fietsen wordt hier in de omgeving een echte uitdaging met als klapper op de fietspijl de beroemde Col de Stockeu, waarvan de afdaling langs ons huis loopt. Halverwegen is het standbeeld van Eddy Merkx te bewonderen.

RAVel: Dit is het uitgestrekte fiets- en wandel-netwerk over de voormalige spoorwegen door heel Belgie met jawel, 2 opstappunten in Stavelot. Richting Francorchamps-Spa en richting Malmedy. Deze plaatsen zijn dan makkelijk en veilig te bereiken, ook met een toer-fiets.

Stavelot zelf ligt sinds het jaar 650 aan de oever van de Ambleve en heeft een bijzondere charme met haar schilderachtige steegjes, pittoreske huisjes en de oude abdij met daarin drie musea ( oa. het raceautomuseum van Spa-Francorchamps). Er zijn verschillende restaurants met terrasjes waar u heerlijk kunt eten.

 

 

 


Kindvriendelijk

 
Titel
Dinsdag 11 Juni 2013
Overnachten in Stavelot /familiekamer (Stavelot) Overnachten in Maison des Ardennes te Stavelot...Aan de wandelroute GR5...Aan de beruchte fietsafdaling de Stockeu... 3 km van het circuit Spa-Francorchamps... 6 km van Plopsacoo (zie familiekamer)... 1 km. van het fietspad de RAVel. Route de Somagne 2...