Hoofdpagina / België / Namen / Last Minutes / Last Minutes - Vakantiehuizen

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Vakantiewoning 8-15 personen, 4 slpk, in het hart van de Ardennen (Rienne (Gedinne))

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Prijs :: 320.00 eur;
 

Week van 27 juli tot 3 augustus nog vrij!

Villa Irene ligt aan de rand van het typische kleine Ardense dorp Rienne, halverwege tussen Dinant en Bouillon, in het hart van de Belgische Ardennen.

De volledig vernieuwde vakantiewoning, die met zijn vier ruime slaapkamers en twee badkamers plaats biedt aan 8 tot 15 personen, ligt aan een kleine doodlopende weg aan de rand van een onmetelijk bos.

Je kan er dus volledig tot rust komen in een natuurlijke omgeving, maar ook de actieve vakantiegangers komen er aan hun trekken: tientallen wandel en mountain-bike tracks, Langlaufen, kayakvaren op de Lesse of de Semois, burcht van Bouillon, grotten van Han, leisteengroeven van Bertrix, zijn maar enkele van de vele toeristische trekpleisters van de streek.

Prijzen vanaf 320€ in laagseizoen, vanaf 490€ in hoogseizoen. Zie op website www.villairene.be

 

 

 


Last Minutes - Vakantiehuizen

 
Titel Prijs :
Vrijdag 22 Juni 2012
Vakantiewoning 8-15 personen, 4 slpk, in het hart van de Ardennen (Rienne (Gedinne)) Week van 27 juli tot 3 augustus nog vrij! Villa Irene ligt aan de rand van het typische kleine Ardense dorp Rienne, halverwege tussen Dinant en Bouillon, in het hart van de Belgische Ardennen. De volledig vernieuwde vakantiewoning, die met zijn...  320.00 eur;