Hoofdpagina / Frankrijk / Bretagne / Vakantiehuizen / Op De Boerderij

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Sterk aanbevolen - VIP accommodatie
Geniet Bretagne vanuit herenboerderij, 3 gites/ vaste tent/ camping 8 plaatsen (Bretagne, Frankrijk, Prat)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.opvakantieinbretagne.nl
Telefoon: 0033(0)296470774
 


Kom genieten op onze origineel gerenoveerde herenboerderij uit 1880 in mooi Bretagne. Op ons 1hectare tellende terrein hebben we een gite voor 8 personen, twee gites voor 4 personen, in het hoofdseizoen 8 vaste compleet ingerichte tenten en buiten het hoofdseizoen 8 campingplaatsen gerealiseerd. In het naseizoen organiseren we veel wandelarrangementen en in het hoofdseizoen ontvangen we met name gezinnen met kinderen.

Er is dan ook de mogelijkheid om met ons een uitstapje te maken naar de boer waarna we met de gehaalde ingredienten pannenkoeken gaan bakken of mee te doen met een rivierhike of een oestersafari. Ook kookt Chantal 3 keer per week een heerlijk drie gangen menu met zoveel mogelijk verse ingredienten. Na de barbecue die we een keer per week hebben maken we met zijn allen een groot kampvuur.

In het dorp Prat (waar je in 5 minuten op onze bakfiets bent) is een franse bakker een klein winkeltje en een bar. De zee ligt op een kleine 20 km afstand. Er zijn verschillende stranden die je kan ontdekken (zandstrand, roze granieten rots stranden).

Voor kinderen zijn er veel activiteiten te doen in de buurt, de natuur is overweldigend en de beroemde Bretonse creperie's vallen ook vaak goed in de smaak. Zijn jullie geinteresseerd neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via mail of telefoon.

A bientot, Olivier en Chantal

 

 

 


Op De Boerderij

 
Titel
Geniet Bretagne vanuit herenboerderij, 3 gites/ vaste tent/ camping 8 plaatsen (Bretagne, Frankrijk, Prat) Kom genieten op onze origineel gerenoveerde herenboerderij uit 1880 in mooi Bretagne. Op ons 1hectare tellende terrein hebben we een gite voor 8 personen, twee gites voor 4 personen, in het hoofdseizoen 8 vaste compleet ingerichte tenten en buiten het hoo...