Hoofdpagina / Frankrijk / Lorraine / Chambres D'hotes / Landelijk Gelegen

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Sterk aanbevolen - VIP accommodatie
Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons (Martinvelle)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.lqs.nl
Telefoon: 0033 329099302
 


Les Quatre Saisons is een gerenoveerde stadsboerderij uit 1706 in het zuiden van de Vogezen nabij de Haute Saônein Frankrijk, op het snijpunt van de Haute Marne, de Haute Saône en de Vogezen. In een gebied waar bosrijke heuvels worden afgewisseld door uitgestrekte velden en kleine meertjes en waar verschillende beekjes en de rivieren Saône en Madon ontspringen. Een streek met een rijke geschiedenis en een bijzondere flora en fauna. Op één dag zijn 35 verschillende vogelsoorten gespot in de boomgaard, waar ook ons verwarmd zwembad is.

Les Quatre Saison is een chambres d'hôtes met 5 luxe kamers en een table d'hôte: 5 dagen per week wordt er uitgebreid gekookt voor de gasten, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van groente, fruit en kruiden die biologische worden geteeld.

Schilderachtige dorpjes, veelal lage huizen gegroepeerd rond een kerkje, lijken nonchalant in het prachtige landschap te zijn uitgestrooid. Martinvelle is een van deze dorpjes met 135 inwoners en gelegen op een afstand van ca. 600 kilometer van Utrecht.

Er heerst een zacht landklimaat: korte hevige winters, een vroeg voorjaar, een warme zomer en een prachtige herfst. De lucht is er nog zuiver, kortom een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van echte stilte en pure natuur. Het gebied is echter ook ideaal voor het uitoefenen van verschillende sporten en het maken van allerlei uitstapjes.

Uiteraard is het niet alleen mogelijk om uw vakantie, een lang weekend of midweek door te brengen in chambres d'hôtes Les Quatre Saisons maar u kunt hier ook een tussenstop maken en van een sfeervolle overnachting met maaltijd en ontbijt genieten op weg naar uw vakantiebestemming in het zuiden.

 

 

 


Landelijk Gelegen

 
Titel
Chambres d'hôtes Les Quatre Saisons (Martinvelle) ***Les Quatre Saisons*** is een gerenoveerde stadsboerderij uit 1706 in het zuiden van de Vogezen nabij de Haute Saônein Frankrijk, op het snijpunt van de Haute Marne, de Haute Saône en de Vogezen. In een gebied waar bosrijke heuvels worden afgewisseld ...
Maandag 27 Februari 2012
Rust, ontspanning en Cultuur in frankrijk... (Montfaucon d'Argonne) Rust, ontspanning en Cultuur in frankrijk... *** Chambres d'Hôtes Arara - een sfeervolle en rolstoelvriendelijke B&B op het platteland van Noord-Frankrijk *** Wil je er even tussenuit en wil je niet al te ver hoeven rijden? Kom dan naar B&B Arara in de Meuse-Argonne (Noord-Frankrijk). ...