Hoofdpagina / Frankrijk / Nord Pas de Calais / Chambres D'hotes / Romantisch

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Sterk aanbevolen - VIP accommodatie
Château de Moulin le Comte (F-62120 Aire-Sur-La-Lys)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.chateaudemoulinlecomte.com
Telefoon: Tel : +33 (0)3.21.88.48.38 NEW : FAX : +33 (0)9.67.15.48.38 Port : +33 (0)6.24.21.08.91
 


Château de Moulin le Comte

Van harte welkom in Château de Moulin le Comte (kamers en gastentafel)

Château de Moulin le Comte, kamers en gastenkamers in Aire-sur-la-Lys (gehucht : Moulin-Le-Comte), in de provincie Pas De Calais (62). Uw gastheren verwelkomen u in een elegant en stijlvol herenhuis uit de 19e eeuw (1850), dat we met veel liefde hebben gerenoveerd in juni 2012. Het oorspronkelijke karakter van het gebouw werd zorgvuldig bewaard. Door de 35 are grote kasteeltuin stroomt de Leie. De rustige omgeving is een van onze grote troeven

U zult ontvangen worden in een warme- en familiale sfeer. Onze vijf ruime gastenkamers zijn voorzien van alle modern comfort en hebben uitstekende bedden van het merk Sealy, nr.1 op wereldbasis. Onze bedden meten 180/200 cm, dikte 22 cm. In elk van onze kamers kunt u kiezen tussen een groot bed of twee losse aparte bedden (twins). Elke kamer heeft een eigen badkamer ùet douche en toilet.

Gezinnen met kinderen zijn bij ons van harte welkom. Huisdieren zijn toegelaten. Het feit dat onze gasten zich onmiddellijk thuis voelen, is mede te danken aan de persoonlijke service. Gastvrijheid en flexibiliteit vinden we erg belangrijk. We staan u tevens ook graag te woord in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Château de Moulin Le Comte is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan één van onze naburige steden zoals: Béthune, Saint-Omer, Lens, Le Touquet, Calais, Arras, Lille. Wie graag de rust van de natuur opzoekt, zal volop genieten van een fietstocht of wandeling in de omgeving.

Al onze prijzen zijn inclusief kamer en ontbijt. Wie zich culinair wil laten verwennen, kan voor een kleine meerprijs een gastentafel boeken met streek en wereldgerechten. In onze aangename en rustige lounge kan u genieten van een heerlijk aperitief of biertje. Als het weer het toelaat, serveren we uw drankje graag op ons terras waar u ook kan genieten van de ruste en het platteland.

Château de Moulin le Comte, 44 rue principale, F-62120 Aire-Sur-La-Lys (Moulin-le-comte)

http://www.chateaudemoulinleco mte.com » »

...

 

 

 


Romantisch

 
Titel
Château de Moulin le Comte (F-62120 Aire-Sur-La-Lys) Château de Moulin le Comte Van harte welkom in Château de Moulin le Comte (kamers en gastentafel) Château de Moulin le Comte, kamers en gastenkamers in Aire-sur-la-Lys (gehucht : Moulin-Le-Comte), in de provincie Pas De Calais (62). Uw gastheren ver...