Hoofdpagina / Frankrijk / Pays de Loire / Chambres D'hotes / Met Charme

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Sterk aanbevolen - VIP accommodatie
CHAMBRE D'HOTES " EN " GITES DE CHARME" MET ZWEMBAD TEMIDDEN VAN DE FRANSE KASTELEN (SAUMUR)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.loire-passion.com
Telefoon: 0033 241802174
 


Vlakbij de Loire, in een gebied dat door de UNESCO is geklasseerd als "Wereldmonument", temidden van het regionaal natuurpark Loire-Anjou- Touraine, zullen Patricia en Gilles u graag gastvrij ontvangen. Hun 16e eeuwse landgoed, dat volledig is opgetrokken uit krijtsteen, wordt omringd door bos en vijvers.

Dit landgoed, gelegen in de Anjou, is een ongerept natuurgebied met een indrukwekkende culturele schoonheid. Het is de ideale vertrekplaats voor een ontdekkingsreis van de beroemde kastelen en fietsroutes langs de Loire. Een bezoek te brengen aan de Grotten van de oude holbewoners, de wijngaarden, de zwarte Ruiters en de Nationale Ruiteropleiding in Saumur. Of in Angers het beroemde wandtapijt te bewonderen dat “Het Laatste Oordeel” verbeeldt. En dit alles in een gebied met een unieke Europese vegetatie.

En voor de niet-rokers onder u bieden wij in de bijgebouwen van ons vakantiecentrum, 4 comfortabele vertrekken met badkamer en eigen toilet en u treft er een apart vakantie huisje voor 2 personen.

B&B overnachting in Calpe Costa Blanca Spanje »

vega de salas »

PORT AVENTURA grootste pretpark van Europa »

Relais Azienda Casalino »

Logeren bij vlamingen »

 

 

 


Met Charme

 
Titel
CHAMBRE D'HOTES " EN " GITES DE CHARME" MET ZWEMBAD TEMIDDEN VAN DE FRANSE KASTELEN (SAUMUR) Vlakbij de Loire, in een gebied dat door de UNESCO is geklasseerd als "Wereldmonument", temidden van het regionaal natuurpark Loire-Anjou- Touraine, zullen Patricia en Gilles u graag gastvrij ontvangen. Hun 16e eeuwse landgoed, dat volledig is o...
Chambres d'hôtes in oude watermolen Moulin du David (Craon, Mayenne, Pays de la Loire) In het prachtige Pays de la Loire vind u onze oude watermolen Moulin du David. Onze landgoed is omsloten door water, bos, weilanden en rust. U vindt in Pays de la Loire alles wat uw vakantie compleet maakt, behalve massa toeristme. Onze kamers en gite ...