Hoofdpagina / Spanje / Aragón / Vakantiehuizen / In De Bergen

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

Sterk aanbevolen - VIP accommodatie
Sfeervolle vakantiehuizen (Spaanse Pyreneeën)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.viafamos.com
Telefoon: 0484 610 811
 


www.viafamos.com heeft voor u sfeervolle vakantiehuizen geselecteerd, temidden van de overweldigende natuur van de Spaanse Pyreneeën.

In kleine, rustige dorpjes, aan de rand van de verschillende natuurparken kan u genieten van zon en rust in door ons op netheid gecontroleerde vakantiewoningen.

Pittige bergwandelingen, waterpret aan de rivieren, uitzonderlijk mooie natuur met zijn specifieke fauna en flora en dit zowel in het voor- en najaar als in juli en augustus.

 

 

 


In De Bergen

 
Titel
Sfeervolle vakantiehuizen (Spaanse Pyreneeën) www.viafamos.com heeft voor u sfeervolle vakantiehuizen geselecteerd, temidden van de overweldigende natuur van de Spaanse Pyreneeën. In kleine, rustige dorpjes, aan de rand van de verschillende natuurparken kan u genieten van zon en rust in door ons ...
Maandag 09 Januari 2012
Geheel gerenoveerd dorpshuis in de spaanse pre-pyreneeën (La Puebla de Castro) Geheel gerenoveerd dorpshuis in de spaanse pre-pyreneeën Fantastische omgeving en uitzichten. Aan de rand van het dorp gelegen met 2 grote terrassen. Schitterend uitzicht op de Pyreneeën. Aangenaam klimaat, niet te heet, niet te koud. Minder dan een uur rijden van de ski-gebieden Ongeveer 2 uur naar Ba...