Hoofdpagina / Tsjechië / Campings / Met Zwembad

Lekker genieten in Frankrijk, profiteer van onze promoties, direct boeken aan de beste marktprijs !

Geef hier uw zoekterm in, zoals bv: gite met zwembad, chambres d'hotes provence, logeren ardeche ...

camping Kovarna (cervena recice)

Antwoorden aan: (Link onder tekst)
Website: www.campingkovarna.nl
Telefoon: 00420565398005
 


Camping Kovarna biedt ruim 39 plaatsen voorzien van elektra ( 6 A) op een terrein van 4 ha. De plaatsen zijn ruim en u houdt altijd vrij uitzicht op ofwel het zwembad of de beneden liggende rivier. Het zwembad is 12 x 6 en daarbij is er nog een klein kleuterbadje. Bovendien is er voor kinderen zeer veel ruimte om te spelen en is er de mogelijkheid om te tennissen, tafeltennissen of om in het speeltuintje te spelen.

Er is geen animatieteam maar op de vele gezellige avonden bij het kampvuur of bij de bar ontstaan er vaak allerlei leuke initiatieven die door ons zover we kunnen ondersteund worden. Op het terras is er een kleine maaltijd, ijs een heerlijk koud Tsjechisch tapbiertje of een ander drankje te verkrijgen.

Rondom de bar en terras kunt u gebruik maken van WIFI en is er een computer voor gezamenlijk gebruik. Als het slecht weer is hebben we een kantine, een grote ruimte die ook vaak gebruikt wordt bij het bv spontaan organiseren van een bonte avond.

En natuurlijk is er gezorgd voor goed en schoon sanitair, en is er een afwasgelegenheid. Tevens kan er voor de was worden gezorgd. Ook zijn er zogenaamde tenthutten te huur. Dit zijn houten huisjes met 2 stapelbedden een lamp en een kastje. Er kunnen maximaal 4 personen in slapen.

 

 

 


Met Zwembad

 
Titel
Donderdag 26 Januari 2012
camping Kovarna (cervena recice) camping Kovarna Camping Kovarna biedt ruim 39 plaatsen voorzien van elektra ( 6 A) op een terrein van 4 ha. De plaatsen zijn ruim en u houdt altijd vrij uitzicht op ofwel het zwembad of de beneden liggende rivier. Het zwembad is 12 x 6 en daarbij is er nog een klein kleu...