Vakantiehuizen - Bed and Breakfast - Aanbiedingen

Hoofdpagina / Spanje / Aragˇn / Vakantiehuizen / In De Bergen
Sterk aanbevolen - VIP accommodatie
Sfeervolle vakantiehuizen (Spaanse PyreneeŰn)

Antwoorden aan: (Verborgen)
Website: www.viafamos.com
Telefoon: 0484 610 811
 


www.viafamos.com heeft voor u sfeervolle vakantiehuizen geselecteerd, temidden van de overweldigende natuur van de Spaanse PyreneeŰn.

In kleine, rustige dorpjes, aan de rand van de verschillende natuurparken kan u genieten van zon en rust in door ons op netheid gecontroleerde vakantiewoningen.

Pittige bergwandelingen, waterpret aan de rivieren, uitzonderlijk mooie natuur met zijn specifieke fauna en flora en dit zowel in het voor- en najaar als in juli en augustus.

Terug naar de Hoofdpagina

Deze accommodatie werd reeds 282356 maal bekeken.


In De Bergen

 
Titel
Sfeervolle vakantiehuizen (Spaanse PyreneeŰn) www.viafamos.com heeft voor u sfeervolle vakantiehuizen geselecteerd, temidden van de overweldigende natuur van de Spaanse PyreneeŰn. In kleine, rustige dorpjes, aan de rand van de verschillende natuurparken kan u genieten van zon en rust in door ons op netheid gecontroleerde vakantiewoningen. Pittig...
Maandag 09 Januari 2012
Geheel gerenoveerd dorpshuis in de spaanse pre-pyreneeŰn (La Puebla de Castro) Geheel gerenoveerd dorpshuis in de spaanse pre-pyreneeŰn Fantastische omgeving en uitzichten. Aan de rand van het dorp gelegen met 2 grote terrassen. Schitterend uitzicht op de PyreneeŰn. Aangenaam klimaat, niet te heet, niet te koud. Minder dan een uur rijden van de ski-gebieden Ongeveer 2 uur naar Barcelona en het strand. Prachtig groot meer (Baraso...

 

 

´╗┐